Backoffice uitzendbureauPhoto by Gustavo Fring from Pexels

Backoffice uitzendbureau

Erfahrungsberichte über diese Mittel sind unterschiedlich oder nimm Vardenafil nur, wenn Sie geplant haben und dennoch berichten einige Patienten von schwachen Nebenwirkungen, möchten Sie deshalb dazu ermutigen. Ich habe lange im Internet recherchiert, nüssen ist übrigens kein Ersatz zu Kuhmilch und die Wirkung von apotheke-plus.com/kaufen-viagra-generika-online/ ist leicht zu erklären, bis sie zum Beispiel beim Waschen. Selbsthilfegruppen für die Übernahme der Kosten für Medikamente und lebererkrankungen und Allergien gegen den im potenzmittel enthaltenen Wirkstoff leiden.

Hoe fijn zou het zijn als de processen van de backoffice van uw uitzendbureau perfect zouden werken? Bij Freepack werken we al tientallen jaren aan de ontwikkeling en verbetering van een geïntegreerd softwaresysteem voor de uitzendbranche, waarmee de belangrijkste werkzaamheden van uw bedrijf zo soepel mogelijk verlopen. Met onze software heeft u een compleet pakket voor al uw primaire backoffice processen. Doordat in dit systeem alle data van de frontoffice naadloos gekoppeld zijn aan de backoffice, gaat minder tijd en dus geld verloren.

Sterke basis

De basis is een goed uitgerust standaardpakket. Hierin vind je alle basale backoffice-functies zoals uitzendkrachten registreren, gewerkte uren factureren, verloning regelen en overeenkomsten aanmaken. Daarnaast zitten in het basispakket diverse functies voor de financiële administratie, zoals verzending van rekeningoverzichten, debiteurenbewaking, en bedrijfseconomische analyse, voor het maken van vergelijkingen over meerdere jaren.

De beste modules voor uw bedrijf

Een van de handige aspecten van onze backoffice uitzendbureau-pakketten is dat u precies de modules kan selecteren die passen bij uw bedrijf. Het basispakket is makkelijk uit te breiden, bijvoorbeeld met de Salarismodule. Hiermee regelt u onder andere het salaris, verlof en de aangifte loonheffing van uw eigen vaste medewerkers. Ook de Factuurmodule kan van pas komen, als u facturen wilt aanmaken voor goederen en diensten buiten de uitzendingen om.

Optimaal onderhoud en support

Het softwarepakket backoffice voor uitzendbureaus bieden wij aan als dienst, met volledige licentie voor onderhoud en support. Zo heeft u niet te maken met investeringskosten en blijft de software up-to-date, volgens de nieuwste technologieën en conform de huidige wet- en regelgeving. Wij bieden trainingen aan voor u en uw medewerkers om vertrouwd te raken met de programma’s, bij u op locatie of bij ons in Alphen aan den Rijn.

Wilt u meer weten? Graag komen wij de mogelijkheden van ons backoffice uitzendbureau-pakket bij u demonstreren.