Software uitzendbranche

Software uitzendbrancheHeeft u een bedrijf in de flexmarkt en bent u op zoek naar een effectieve software voor de uitzendbranche? Freepack Software biedt een compleet pakket van volledig geïntegreerde software voor de uitzendbranche, waarmee u moeiteloos alle processen binnen uw organisatie regelt. Met het standaardpakket beheert u de volledige backoffice en de financiële administratie. Daarnaast zijn er diverse losse modules beschikbaar, zodat u precies de functies kan kiezen die bij uw bedrijf passen.

Software as a Service

Onze software voor de uitzendbranche bieden wij aan als Software as a Service (SaaS). Dat wil zeggen dat u niet in een softwarepakket hoeft de investeren en na een tijd – als het pakket is verouderd – weer nieuwere software moet aanschaffen, maar dat u een volledige licentie krijgt voor een vast bedrag per maand. Voor dit bedrag krijgt u zoveel support en onderhoud als nodig is: onze helpdesk met deskundige medewerkers staat altijd voor u klaar. Bovendien houden wij het systeem altijd up-to-date. Zo sluipen er geen storingen in en voldoen de programma’s altijd aan de huidige wet- en regelgeving op gebied van de flexmarkt. Wij hebben bovendien eigen softwareontwikkelaars in dienst en geven trainingen in onze software voor de uitzendbranche, zodat u er optimaal gebruik van kunt leren maken.

Modules – Software uitzendbranche

Software uitzendbrancheDoor het kiezen van verschillende modules kunt u zelf een pakket op maat samenstellen. Ook is het mogelijk om na verloop van tijd uw softwarepakket op te schalen, om mee te groeien met uw bedrijf. De basismodule automatiseert de primaire processen voor de uitzend-, detachering- en payrollbranche: de administratie betreffende het uitzenden (onder andere de registratie van uitzendkrachten, het aanmaken van overeenkomsten en de verloning) en de financiële administratie. Deze basismodule kunt u uitbreiden met de Salarismodule, voor salariëring van de eigen medewerkers, de Factuurmodule, voor facturering van zaken buiten de uitzendingen, de Exportmodule, voor het exporteren van gegevens naar programma’s als Excel, en de Frontoffice-module, voor effectieve werving en selectie.

Wilt u meer weten? Graag komen wij de mogelijkheden van ons pakket bij u demonstreren!