,

Vacature Junior Accountmanager

Wat voor een organisatie zijn we?
We zijn een dynamisch en gezellig familiebedrijf in Alphen aan den Rijn. De applicatie van Freepack Software wordt door uitzendbureaus gebruikt om de bedrijfsprocessen te automatiseren en het werk gemakkelijker te maken. Denk daarbij aan verloning van uitzendkrachten, maar ook voor de werving & selectie van tijdelijk personeel en het digitaal verwerken van uren. We willen met al onze relaties een goede band onderhouden en met nieuwe klanten een goede relatie opbouwen. Daarom zijn we op zoek naar een Junior Accountmanager.

Wat vertel je op een verjaardag over het werk wat je doet?
Als Accountmanager zorg je voor het opbouwen en onderhouden van sterke klantrelaties. Je ben het eerste aanspreekpunt voor klanten en werkt nauw samen met collega’s in het klant succes team om te zorgen dat klanten goed geholpen worden. Je ziet kansen voor nieuwe samenwerkingen en gaat deze gericht aan, zo werk je mee aan de groei van Freepack als organisatie. Ook bekijk je waar mogelijkheid is voor het uitbreiden van de Freepack software (licenties) bij bestaande klantrelaties en nieuwe klanten.

Jouw talent

Je bent commercieel, ziet kansen, voelt de urgentie en houdt ervan om snel resultaat te boeken. Je houdt ervan om resultaten te behalen en te werken volgens gezamenlijk opgestelde verkoopdoelstellingen. Je vertaalt voor klanten waar de software van Freepack toegevoegde waarde biedt. Zo zorg je dat de diensten van Freepack aansluiten bij de klantvraag. Je bent klantvriendelijk en goed benaderbaar. Door jouw prettige communicatie schakelen klanten graag met jou en lukt het je om makkelijk een relatie op te bouwen met bestaande en nieuwe klanten.

Wat bieden wij?

Je krijgt bij ons een goed en marktconform salaris (range € 2.400 – € 2.950 euro bruto). De inschaling is afhankelijk van jouw werkervaring. Ons kantoor is een inspirerende werkplek in hartje Alphen a/d Rijn. Regelmatig organiseren we gezellige teamuitjes, borrels en etentjes. Je wordt onderdeel van de Freepack familie!

Enthousiast?

We komen graag met je in contact om kennis te maken en een kop koffie te drinken bij ons op kantoor. Mail jouw CV naar info@freepack.nl t.a.v. G. Antonissen of bel ons op 0172-427027.

 

  • Toegestane bestandstypen: pdf, txt, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.

 

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.