De ideale uitzendbureau software

uitzendbureau software

Bent u op zoek naar de perfecte uitzendbureau software? Freepack Software biedt een compleet softwarepakket aan voor de flexmarkt dat u volledig ontzorgt. Met dit pakket regelt u moeiteloos alle processen van uw bedrijf: van matching en detachering tot urenregistratie en facturatie. Een van de vele voordelen van onze uitzendbureau software is dat er geen investeringskosten bij komen kijken. U heeft namelijk direct volledige toegang tot het pakket, zónder dat u aan een langdurig contract vastzit. Tegelijkertijd bent u ervan verzekerd dat de software altijd up-to-date blijft en voldoet aan de wettelijke eisen.

Basismodules voor uitzendbureau software

Wij bieden onze uitzendbureau software aan als modulair pakket. Het handige hiervan is dat u altijd een pakket op maat kunt samenstellen, waardoor de software met uw bedrijf kan meegroeien. Het Freepack basispakket automatiseert de primaire processen van de uitzend-, detachering- en payrollbranche. Uiteraard bevat dit pakket standaard een uitgebreide uitzendadministratie, waarin u onder andere de registratie van uitzendkrachten, het aanmaken van overeenkomsten en het regelen van de verloning kunt uitvoeren. Ook financiële administratie zit in het basispakket verwerkt, met bijvoorbeeld een rekeningschema, digitale verzending van rekeningoverzichten en debiteurenbewaking. Door middel van de module systeembeheer kunt u bovendien moeiteloos uw administratie in- of exporteren.

Uitbreidingen

Uitzendbureau softwareHeeft u behoefte aan extra functies? Geen probleem, het standaardpakket is eenvoudig uit te breiden aan de hand van uw wensen. Populaire modules zijn bijvoorbeeld Freepack Facturering, voor het maken van facturen die losstaan van de uitzendingen, zoals voor de facturering van huur, goederen, of diensten. Of de module Salarisadministratie (die volledig geïntegreerd is met de module financiële administratie) voor de verloning van eigen medewerkers. Ook interessant is Freepack Frontoffice, een compleet CRM-systeem met uitgebreide mogelijkheden voor werving en selectie, matching en digitale dossiervorming.

Wilt u meer weten? Graag komen wij de mogelijkheden van ons pakket bij u demonstreren!