Backoffice uitbesteden

Backoffice uitbesteden?

Als u een bedrijf heeft in de flexmarkt is het uitbesteden van de backoffice via onze geïntegreerde uitzendsoftware ideaal. Freepack heeft al meer dan 25 jaar ervaring op gebied van uitzendsoftware en biedt het meest uitgebreide backofficepakket op de markt. Met ons slimme pakket voorkomt u gedoe met tijdsverlies, Excelsheets en verouderde gegevens. Inefficiënte administratieve processen wilt u voorkomen, toch? Met onze software, welke speciaal voor de flexmarkt is ontworpen, is uw complete uitzendadministratie geïntegreerd in één slim en eenvoudig te gebruiken pakket. Freepack is bovendien de enige softwareproducent voor de flexmarkt die een uitgebreide module voor financiële administratie aanbiedt in het standaardpakket!

Complete financiële administratie

Met het financiële pakket van Freepack, dat een vast onderdeel is van ons uitgebreide standaardpakket, kunt u heel makkelijk de financiële backoffice uitbesteden. Met deze software kunt u niet alleen automatisch de loonjournaalposten en het verkoopboek verwerken, maar ook de ICP- en btw-aangiften aan de Belastingdienst versturen met een klik op de knop. Daarnaast kunt u een bedrijfseconomische analyse laten uitvoeren op basis van cijfers over meerdere jaren. Ook correcties doorvoeren is een stuk makkelijker, doordat er een volledige samenhang is tussen de boekstukken en de boekingen. Op deze manier is het aandeel handmatig boekhouden zo beperkt mogelijk, waardoor u veel tijd en geld bespaart!

Demonstratie

Freepack biedt dit ontzorgende softwarepakket aan als dienst. Dat houdt in dat u niet te maken heeft met hoge investeringskosten, en u de backoffice software ook weer kan opzeggen als het toch niet goed bevalt. Toch begrijpen wij dat u eerst zelf wilt zien hoe de software precies werkt, eer u besluit gebruik te maken van onze oplossingen. Mocht u geïnteresseerd zijn in uw backoffice uitbesteden komen wij daarom graag de mogelijkheden van onze verschillende modules bij u demonstreren.