Backoffice software voor uitzendbureaus

Backoffice software voor uitzendbureaus

Met Freepack backoffice software lopen de werkzaamheden binnen uw uitzendbureau, detacheringsbureau of payrollbureau zo efficiënt mogelijk. Alle primaire processen zijn geïntegreerd in één gebruiksvriendelijk softwarepakket, speciaal voor de flexmarkt ontworpen. Dit pakket is modulair opgebouwd, zodat u precies de modules kunt kiezen die op dit moment passen bij uw bedrijf. Verandert uw bedrijf? Dan verandert de software met u mee.

Basis backoffice

De basis backoffice software in het standaardpakket beschikt al over veel verschillende functionaliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een complete uitzendadministratie, waarin u makkelijk overeenkomsten en uitzendingen aanmaakt en gebruik maakt van tal van signaleringsfuncties. Met het digitale boekhoudprogramma is factureren, verlonen, het maken van berekeningen en het toepassen van diverse regelingen (ET-regeling, werkkostenregeling) een koud kunstje. Ook kunt u moeiteloos correcties doorvoeren en is de backoffice software uitgerust met uitgebreide rapportagemogelijkheden.

Optionele modules

Wilt u ook facturen kunnen aanmaken buiten de uitzendingen om? Dat kan handig zijn voor aangenomen projecten, of de facturering van goederen. Breid dan het standaardpakket uit met de module Freepack Facturering. Ook kunt u een module toevoegen voor de verloning van de vaste medewerkers, of een module om belangrijke gegevens te exporteren.

Uitstekende ondersteuning

Een groot voordeel van de Freepack Formule is de hoge mate van ontzorgen: wij staan altijd klaar om ondersteuning, onderhoud en opleiding te bieden. Bij vragen of onverhoopte problemen heeft u altijd toegang tot onze helpdesk, per e-mail of telefoon. Ook bieden wij uitgebreide online documentatie en een overzicht van veel gestelde vragen. Op gebied van onderhoud is ook alles geregeld: wij zorgen ervoor dat het hele pakket up-to-date blijft en aan alle vereisten blijft voldoen. Tenslotte bieden wij verschillende cursussen aan om optimaal gebruik te maken van het pakket en de verschillende modules.

Wilt u zien hoe de software in praktijk werkt?

 

Môžem užívať lieky na erektílnu dysfunkci aj bez specialnalekaren predpisu a impotenciu spoznáte jednoducho a ktorý v sebe zahŕňa aj iné problémy zapríčiňujúce správnu reprodukčnú funkciu muža. Môžete spraviť niekoľko opatrení, okrem toho sú dostupné bez predpisu lekára alebo pri dlhšie trvajúcich problémoch s erekciou môžete navštíviť odborného lekára, platí to aj pokiaľ fajčíte pasívne s fajčiarom v domácnosti.