,
Wil Ponsioen is per 1 januari 2020 gestart als nieuwe sales manager van Freepack Software

“Even voorstellen”… Vanaf heden ben ik gestart als sales manager bij Freepack software en kijk uit naar een kennismaking met alle Freepack klanten. Na bedrijven als ANWB, Unigarant en Petplan Nederland in diverse functies achter te laten, hoop ik het vertrouwen te kunnen winnen door relatiebeheer als prioriteit te stellen. Natuurlijk ga ik ook op zoek naar nieuwe kansen in de markt. Gesteund door een prachtig familiebedrijf waar kundige collega’s werken met passie en plezier hoop ik u snel te ontmoeten. Mijn vaste collega Dick Bouthoorn zal in de komende periode, indien het schikt, een afspraak inplannen ter kennismaking. Ik kijk ernaar uit!

Onze voormalige sales manager Gerwin Antonissen gaat de functie vervullen van operationeel manager binnen Freepack en wordt verantwoordelijk voor de interne organisatie en bedrijfsprocessen. Van een melding bij de helpdesk tot en met een aanpassing in de software door de ontwikkelaars. Daarnaast staat er een aantal innovatieve plannen op stapel, waarmee Freepack als marktleider in Nederland in deze specifieke niche markt de beste keuze blijft!