, ,

Vacature Software ontwikkelaar

Wil jij ook als software ontwikkelaar werken bij een dynamisch en gezellig familiebedrijf in Alphen aan den Rijn? En niet meer in de file naar Amsterdam of Utrecht hoeven te staan, maar naar je werk kunnen fietsen?

Bij Freepack Software bieden we jou de mogelijkheid om dat te doen. En ook nog eens in een afwisselende omgeving waar we werken met verschillende programmeertalen waarmee jij allemaal aan de slag gaat. Heb je van sommige nog geen of onvoldoende kennis, geen enkel probleem! Wij zorgen ervoor dat die op het juiste niveau komt!

Ons ontwikkelteam bestaat momenteel uit dertien personen. Jij wordt het veertiende teamlid en gaat nauw samenwerken met je teamleden. Er heerst in het ontwikkelteam, en binnen Freepack Software, een informele en laagdrempelige sfeer en er is ruimte voor creativiteit en zelfontwikkeling.

Onze applicatie wordt door uitzendbureaus gebruikt om de bedrijfsprocessen te automatiseren en het werk gemakkelijker te maken. Denk daarbij aan het verlonen en factureren van uitzendkrachten, maar ook voor de werving & selectie van tijdelijk personeel en het digitaal verwerken van werkbriefjes.

Uiteraard verricht je werkzaamheden welke horen bij een softwareontwikkelaar, zoals het ontwerpen, ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten.

Er wordt ook van je verwacht dat je ondersteuning kan bieden aan je teamleden en aan onze helpdesk bij het oplossen van problemen of het beantwoorden van vragen.

Jouw Profiel

  • Je hebt aantoonbare ervaring met meerdere talen zoals C# (.NET), PHP, HTML, JS, CSS.
  • Je bent bekend met de ontwikkeling van webservices/API’s en met MS SQL Server, MySQL, JSON en XML.
  • Je hebt ervaring met het werken met Jira, GIT, Visual Studio en Azure DevOps Server (voorheen TFS) en Blazor.
  • Je bezit een HBO werk- en denkniveau en je hebt je analytisch denkvermogen goed ontwikkeld.
  • Je houdt natuurlijk je kennis up-to-date en hebt interesse in nieuwe ontwikkelingen en je vakgebied.
  • Je bent een creatieve, gestructureerde en accurate werker en bovendien communicatief vaardig.
  • Je kunt goed samenwerken, maar ook zelfstandig je werk doen.
  • Mocht je ook nog kennis hebben van agile software ontwikkeling (Scrum), de uitzendbranche of financiële- en salarisadministratie dan is dat zeker een pré!

Ons aanbod

Wij bieden jou een verantwoordelijke en zelfstandige fulltime baan met ruimte voor eigen initiatief met een goed salaris en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je kunt deelnemen aan een collectieve pensioenregeling (met werkgeversbijdrage). Ook bieden wij de gelegenheid om van diverse opleidingsmogelijkheden gebruik te maken.

Direct solliciteren

Voor meer informatie over de vacature kan contact opgenomen worden met de heer F. van Duijnen, per telefoon 0172-427027 en via info@freepack.nl. Vanzelfsprekend worden alle reacties vertrouwelijk behandeld.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vind jij ook dat deze vacaturetekst beter kan? Solliciteer dan op de functie van HR-medewerker!