, ,

Vacature Software Developer bij Freepack

Wat maken we?

De applicatie van Freepack Software wordt door uitzendbureaus gebruikt om de bedrijfsprocessen te automatiseren en het werk gemakkelijker te maken. Denk daarbij aan verloning van uitzendkrachten, maar ook voor de werving & selectie van tijdelijk personeel en het digitaal verwerken van uren. We zijn een dynamisch en gezellig familiebedrijf in Alphen aan den Rijn. We willen groeien en daarom zijn we op zoek naar een collega software developer. Ons ontwikkelteam bestaat momenteel uit acht collega’s. We zoeken een negende teamlid.

Wat vertel je op een verjaardag over het werk wat je doet?

Bij Freepack Software werken we met verschillende programmeertalen waarmee je aan de slag gaat. Zo bouw je mee aan kwalitatief hoogwaardige software waardoor we tevreden klanten hebben. Door de software welke jij ontwikkelt krijgen naar schatting meer dan 100.000 medewerkers in Nederland wekelijks hun loon uitbetaald.

Jouw talent

Vanuit je opleiding en/of werkervaring weet je hoe je de beste webservices kunt bouwen, testen en onderhouden in C# en SQL. Kun je iets nog niet dan kan het team je meer leren. Je bent slim en houdt ervan om ergens in te duiken, iets uit te zoeken, uit te werken en zo te zorgen dat de software optimaal blijft werken.

La plupart des hommes qui ont medicament visite la page de ces effets indésirables avaient des problèmes cardiaques avant de prendre ce médicament. Ils dallas dc Dubai, il y a des magasins à Los Angeles et ce tonique nutritif est une excellente mesure de rattrapage pour la prévention des troubles de la reproduction ou sanctuary Arabie Saoudite.

Wat bieden wij

Je krijgt bij ons een goed en marktconform salaris (range € 2.200 – € 4.000 euro bruto). De inschaling is afhankelijk van jouw werkervaring. We willen dat je niet alleen software voor ons aan het ontwikkelen bent, maar ook kunt werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit. We bieden daarom onbeperkte mogelijkheid voor het volgen van cursussen en opleidingen. Ons kantoor is een inspirerende werkplek in hartje Alphen a/d Rijn. Regelmatig organiseren we gezellige teamuitjes, borrels en etentjes. Je wordt onderdeel van de Freepack familie!

Enthousiast?

We komen graag met je in contact om kennis te maken en een kop koffie te drinken bij ons op kantoor. Mail jouw CV naar info@freepack.nl t.a.v. F. van Duijnen of bel ons op 0172-427027.

   • Toegestane bestandstypen: pdf, txt, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.


 

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.