Terugblik Themabijeenkomst 2019

Dit jaar waren wij te gast bij Museumpark Archeon in Alphen aan den Rijn. Wij kijken wederom terug op een zeer informatieve en leuke dag!

Frans van Duijnen opende de dag met een presentatie over de ontwikkelingen binnen Freepack waarna er meteen de WAB diepte in werd gesprongen.

Dit keer hadden wij gekozen voor een panel vorm wat vakkundig door Tres Dijkshoorn aan de tand werd gevoeld met stellingen over de WAB en de nieuwe Flex CAO. De specialisten in het panel (Jos van Bohemen van Berntsen Mulder Advocaten, Maarten de Jong van Bureau Cicero, David van Swol van de NBBU en Peter Kranendonk van Lansigt Belastingadviseurs en Accountants) weerden zich kranig!

Na de lunch met muzikale ondersteuning door Pauline en een rondleiding langs de reconstructie van zes Romeinse Schepen, deed Tres Dijkshoorn een korte ‘wrap-up’ van de ontwikkelingen in de flexmarkt van het afgelopen jaar en blikte daarbij ook voorzichtig vooruit.

Jan Lammers, oud coureur en als technisch directeur dicht betrokken bij de F1 Grote Prijs van Nederland, zorgde voor het infotainment deel.

Het slotwoord was voor Jos van Bohemen. Als juridisch arbeidsdeskundige gaf hij zijn visie op de WAB en nam ook ruimschoots de tijd om alle vragen uit het publiek daarover te beantwoorden.

De dag werd afgesloten met een gezellige borrel waarna iedereen met een voldaan gevoel huiswaarts vertrok!