Terugblik Themabijeenkomst 2017

Op vrijdag 10 november hebben wij onze jaarlijkse Themabijeenkomst gehouden bij Avifauna in Alphen aan den Rijn. In de ochtend werden de deelnemers bijgepraat over de nieuwe en bestaande ontwikkelingen in de software.

Frans van Duijnen en Gerwin Antonissen lieten met voorbeelden zien hoe bestaande (en vaak niet gebruikte), nieuwe en aangepaste functionaliteiten in het pakket werken en hoe je daar als gebruiker voordeel van hebt. Zo werd bijvoorbeeld het gebruik van Contactmomenten en Documenten voor digitale dossiervorming besproken. Functionaliteiten die al lang in het pakket zitten, maar door velen nog niet zijn ontdekt.

Tijdens de lunch, die muzikaal werd omlijst door Paul’s Soul & Jazz, werd druk bijgepraat over de ontwikkelingen in de branche.

Tijdens de middagsessie vertelde Norman van Es (Data Protection Officer) over de gevolgen van de nieuwe Privacywetgeving. Christian Prickaerts van Fox-IT ging dieper in op het beveiligen van uw gegevens en de gevaren die u loopt op ICT gebied.

Natuurlijk was ook Tres Dijkshoorn van Flexassets weer van de partij. Zij bracht deze middag, samen met Freepack consultant Anneke de Lange (links), meer duidelijkheid over de wet Tegemoetkoming Loondomein en de aanpassing van de wet Minimumloon.

In een bijzondere ambiance, met op de achtergrond de flamingo’s van Avifauna, werd de dag afgesloten met een borrel. Hier werden de verschillende onderwerpen van de bijeenkomst nog eens geëvalueerd.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag! Bent u er volgend jaar ook bij?