Recruitment software

Recruitment softwareMet de juiste recruitment software verloopt werving en selectie (inclusief uitzenden en detacheren) soepel en effectief. Freepack Software biedt daarom een totaal geïntegreerd recruitment softwarepakket aan, dat aan alle eisen voldoet van de recruitment professionals van nu.  Ons modulair opgebouwde pakket is zowel gebruiksvriendelijk als flexibel en bevat alle digitale functionaliteiten die u nodig heeft in de uitzendbranche. In overleg met u kunnen wij een pakket op maat samenstellen waarmee u volledig ontzorgt wordt.

De basis

Met het basispakket kunt u alle primaire administratieve functies van uw uitzendorganisatie regelen. Denk bijvoorbeeld aan het registeren, contracteren en betalen van uitzendkrachten. Daarnaast bevat het standaard pakket ook de module financiële administratie, waarmee u uw financiën overzichtelijk beheert. Deze module is eenvoudig te beheren en te corrigeren en bevat onder meer debiteurenbewaking, saldibalans, winst- en verliesrekening, btw- en icp-aangifte en het inlezen en verzenden van facturen.

Flexibele modules

Recruitment softwareAfhankelijk van de grootte van uw bedrijf, zult u waarschijnlijk meer of minder functies nodig hebben. U kunt het basispakket daarom uitbreiden met precies díe modules die u nodig heeft. Een populaire module op gebied van recruitment software is bijvoorbeeld onze Frontoffice-module. Dit is een volledig CRM-systeem met uitgebreide zoekmogelijkheden voor werving en selectie, gekoppeld aan social media en vacaturebanken. Deze en andere modules zijn volledig geïntegreerd met het basispakket, zodat iedere actie in het hele systeem wordt doorgevoerd.

Volledige licentie bij recruitment software

Wij bieden onze recruitment software aan als dienst met volledige licentie. Dat betekent dat u niet hoeft te investeren maar direct volledig gebruikersrecht afneemt, inclusief een abonnement op onbeperkte ondersteuning en onderhoud. U hoeft ook niet bang te zijn dat u lang aan deze dienst vast zit: wij hanteren namelijk een opzegtermijn van drie maanden. Dus voldoet het pakket onverhoopt niet aan uw wensen? Even goede vrienden.

Wilt u weten wat deze software voor uw bedrijf kan betekenen? Graag komen wij de mogelijkheden bij u demonstreren!

Vraag direct een demo aan!