Programma Themabijeenkomst 2017

Programma en aanmelden

In de ochtend organiseren wij een opfriscursus. Tijdens deze interactieve sessie maakt u kennis met nieuwe functionaliteiten in het pakket. Daarnaast worden de verschillende rapportagemogelijkheden van Freepack besproken. Frans van Duijnen, directeur van Freepack Software, sluit de ochtend af. Frans vertelt over de ontwikkelingen binnen Freepack die voor de komende periode op de agenda staan.

Voor de middagsessie hebben wij drie aansprekende gasten uitgenodigd. Ondernemer Norman van Es (Data Protection Officer) komt u bijpraten over de gevolgen van de nieuwe Privacywetgeving. Christian Prickaerts van Fox-IT gaat dieper in op het beveiligen van uw gegevens en de gevaren die u loopt op ICT gebied. Natuurlijk is ook Tres Dijkshoorn van Flexassets weer van de partij. Zij brengt u deze middag, samen met Freepack consultant Anneke de Lange, weer op de hoogte van de actuele wijzigingen in wet- en regelgeving voor de flexmarkt.

Het programma voor deze dag ziet er als volgt uit:

  • Ontvangst – 9.30 uur
  • Opfriscursus – 10.00 uur tot 12.00 uur
  • Lunch voor alle deelnemers – 12.00 uur tot 13.00 uur
  • Themabijeenkomst – 13.00 uur tot 16.00 uur
  • Borrel – 16.00 uur tot 17.30 uur

De kosten voor deelname bedragen voor alleen het ochtend- of het middagdeel € 100,00 excl. BTW per persoon. Indien u het ochtend-  en middagprogramma volgt, bedragen de kosten € 150,00 excl. BTW per persoon. De lunch wordt geserveerd voor alle deelnemers!

Aanmelden kan via de website van Freepack Software en is mogelijk tot 6 november 2017. De bijeenkomst wordt dit jaar gehouden in Van der Valk Avifauna, Hoorn 65 in Alphen aan den Rijn. Wij hopen u in Alphen aan den Rijn te mogen begroeten op vrijdag 10 november 2017!

Hartelijke groet, Freepack Software BV