, ,

Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Beste relatie van Freepack,

Zoals bekend heeft de overheid verregaande maatregelen getroffen om het nieuwe Coronavirus in te dammen. Wij begrijpen dat dit voor iedereen grote impact en consequenties heeft op de bedrijfsvoering en willen al onze klanten zo goed mogelijk blijven ondersteunen in deze situatie.

Wij nemen uiteraard ook onze verantwoordelijkheid en treffen passende maatregelen, waarbij wij uitgaan van de richtlijnen vanuit het RIVM. Dit betekent concreet dat wij voor nu de volgende maatregelen hebben getroffen voor de komende periode:

  • Alle afspraken van sales en consultancy buiten ons kantoor worden verplaatst, of vervangen door een Teamviewer telefonisch consult;
  • Er komen geen klanten, sollicitanten of leveranciers bij ons langs op kantoor;
  • Onze 20 personeelsleden werken hard door op kantoor met afstand, online en thuis gedurende de reguliere kantoortijden. Onze helpdesk is gewoon bereikbaar zowel per telefoon als per e-mail.

Ondanks dat wij nog steeds telefonisch bereikbaar zijn, doen wij een beroep aan al onze klanten om vragen het liefst per e-mail te stellen, gericht aan de betreffende afdeling:

Rest mij iedereen heel veel succes en wijsheid toe te wensen. Mocht u behoefte hebben aan extra ondersteuning op afstand, of vragen hebben over de mogelijkheden om thuis te werken, neemt u dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,
Frans van Duijnen

Algemeen Directeur
Freepack Software BV