, ,

Freepack themabijeenkomst 2022

Op donderdag 8 december organiseert Freepack Software een Themabijeenkomst op de KNVB Campus in Zeist. Anders dan u van ons gewend bent, hebben wij dit jaar gekozen voor een middag- en avondprogramma, met als thema ‘Ondernemen is topsport!

Tijdens dit event neemt u deel aan parallelle interactieve sessies en een paneldiscussie onder leiding van interessante sprekers:

Hendarin Mouselli (Partner bij VRF Advocaten) zal ingaan op het actueel thema dat momenteel veel stof doet opwaaien, namelijk het “uitzendbeding bij ziekte”. Is er nog toekomst voor het uitzendbeding bij ziekte? Aan de hand van de meest recente rechtspraak zal zij de balans opmaken.

mr. Lucy Guardiola (NBBU) presenteert “politieke ontwikkelingen en CAO”. Wat zijn deze ontwikkelingen en hoe beïnvloed dat nu de CAO?

Patrick Hustinx (ABU businesscoach) presenteert “kostprijs berekening en eigenrisicodragen”.

Tres Dijkshoorn-Wolterman (FlexAssets) adviseert MKB ondernemingen in de flexbranch en zal de paneldiscussie voorzitten.

Jeroen Otter (voormalig bondscoach shorttrackers) kan als geen ander vertellen over het bereiken van doelen en het omgaan met tegenslagen.

Graag zien wij u op 8 december in Zeist.

Mw. Wil Ponsioen
Sales Manager