Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een Consultant voor uitbreiding van onze Consultancy afdeling. Het team bestaat momenteel uit twee personen. Jij wordt het derde teamlid en zult nauw samenwerken met collega’s van de Helpdesk, Kwaliteit & Onderzoek en Sales. Er heerst in het team, en binnen Freepack Software B.V., een informele en laagdrempelige sfeer en er is ruimte voor creativiteit en zelfontwikkeling.

Als consultant ben je verantwoordelijk voor de implementatie en inrichting van ons pakket bij klanten. Daarnaast adviseer je de klant over de mogelijkheden van het pakket inzake wet- en regelgeving. Ook het geven van trainingen, zowel klassikaal als op maat bij de klant, behoort tot je werkzaamheden.

Er wordt van je verwacht dat je ondersteuning kan bieden aan je teamleden en aan onze helpdesk bij het oplossen van problemen of het beantwoorden van vragen. Afhankelijk van de planning werk je daarnaast ook geregeld mee op de helpdesk.

Jouw Profiel

De Functie-eisen:
  • HBO werk- en denkniveau met voorkeur richting Bedrijfskunde of Bedrijfseconomie
  • Kennis van bedrijfs- en financiële processen en salarisadministraties
  • Advies kunnen geven op bedrijfskundig-niveau
  • Kennis van de uitzendbranche is een vereiste
  • Verregaande interesse in ontwikkelingen in de uitzendbranche alsmede wet- en regelgeving
  • Ervaring met Freepack is een pré
  • Technische kennis (affiniteit met computers en software)
  • Analytisch denken

Net zo belangrijk als bovenstaande punten is jouw persoonlijkheid en passie voor het vak. Je kunt goed samenwerken, maar ook zelfstandig. Je bent leergierig, communicatief vaardig en klantvriendelijk. Je hebt een onderzoekende en ondernemende werkhouding.

Wij bieden

Wij bieden jou een verantwoordelijke en zelfstandige fulltime baan van 40 uur per week met ruimte voor eigen initiatief, een goed salaris en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je kunt deelnemen aan een collectieve pensioenregeling (met werkgeversbijdrage). Ook bieden wij de gelegenheid om van diverse opleidingsmogelijkheden gebruik te maken.

Direct solliciteren

Voor meer informatie over de vacature kan contact opgenomen worden met de heer F. van Duijnen, per telefoon 0172-427027 en via info@freepack.nl. Vanzelfsprekend worden alle reacties vertrouwelijk behandeld.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.